Ik wil mijn vermogensautomaat 'stromen'. Kan ABB dit verzorgen?

Voor het 'stromen', ofwel het instellen en testen, van de Emax2 en Tmax T/XT vermogenschakelaars biedt ABB twee mogelijkheden:

- Een ABB gecertificeerde (service)medewerker. Deze kan zowel vanuit de ABB werkplaats als op lokatie de werkzaamheden uitvoeren. Informeer hiervoor naar de bijkomende kosten.
- Met behulp van de ABB Ekip T&P test tool. Hiermee kunt u, na het volgen van een training bij ABB, zelf de breaker instellen en testen.
Voor informatie over onze service en/of de Ekip T&P test tool kunt u contact opnemen met de afdeling technical support.

In Nederland via telefoonnummer 088 2600 900 (keuze menu 2 - 4) of per email: nl-tech-EP@abb.com

In Belgie via email: be-tech-ep@abb.com

 

Heeft dit antwoord u geholpen?

Gerelateerde vragen
Wat is het verschil tussen tripcontact en een hulpcontact?
Een hulpcontact (Q) geeft de in- of uitstand van de vermogensautomaat aan. Een tripcontact (SY) geeft aan of de vermogensautomaat in de trip stand staat. Bijvoorbeeld doordat de beveiliging is aangesproken, of dat er een UVR of SOR is aangesproken. Daarnaast bestaat er ook een S51 contact, dit is een elektronisch trip contact. Dit contact geeft aan of de automaat door de beveiliging/tripunit is aangesproken. Dit kan zijn overbelasting of kortsluiting.
Volledig antwoord
Wat is verschil tussen een categorie A en categorie B breaker?
De norm IEC 60947-2 definieert 2 gebruikscatagorie├źn voor vermogensschakelaars om tijd-selectiviteit te verkrijgen. Categorie A: Vermogensschakelaar niet specifiek voor selectiviteit bij kortsluiting, zonder specifieke korte tijd vertraging. Categorie B: Vermogensschakelaar specifiek voor selectiviteit bij kortsluiting, met specifieke (instelbare) korte tijd vertraging. Selectiviteit kan overigens in bepaalde gevallen met beide vermogensschakelaars worden verkregen. Echter, geen tijd-selectiviteit, maar bijvoorbeeld stroom- of energie-selectiviteit.
Volledig antwoord
Wat is het verschil tussen fixed, plug-in en withdrawable?
ABB heeft diverse manieren van monteren voor vermogensautomaten. Dit zijn fixed, plug-in en withdrawable. - Fixed is wanneer de vermogensautomaten direct op de montageplaat gemonteerd gaat worden. - Bij plug-in en withdrawable zal er een sokkel worden gemonteerd. Bij deze sokkel zal de automaat worden ingedrukt of ingereden. - Bij een fixed uitvoering heeft de automaat minimale overgangsverliezen en de kleinste maatvoering. Bij de plug-in en withdrawable uitvoering is deze groter, hetgeen ook voordelen biedt. Immers, wanneer een automaat geserviced moet worden, zal deze eenvoudiger gedemonteerd kunnen worden waardoor de downtime minimaal zal zijn. Link naar E-design.
Volledig antwoord

Liever direct contact opnemen? Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Zakelijk

Technical support voor installateurs en groothandel.

Stel uw technische vraag

Particulier

Neem direct telefonisch contact op met Consumenten Support en stel uw technische vraag.

Stel uw technische vraag