Wat is het verschil tussen de verschillende Emax series?

Emax
Deze eerste generatie van de Emax-serie is niet meer leverbaar. Ze zijn uitgerust met trip units van het type PR111, PR112 en PR113.

Emax new
Deze tweede generatie van de Emax-serie zijn uitgerust met trip units van het type PR121, PR122 en PR123.

Emax 2
Deze derde generatie van de Emax-serie behoren tot het actuele assortiment en zijn uitgerust met trip units van het type Ekip Dip, Ekip Touch en Ekip Hi-Touch. Onderstaande foto's geven een overzicht van de verschillende types:

Emax 2:

 

 

Emax New:

 

Emax:

Heeft dit antwoord u geholpen?

Gerelateerde vragen
Hoe is een geïnstalleerde vermogensschakelaar te identificeren?
Op de voorzijde van de automaat staan de technische details vermeld. Hierop is te zien wat de bouwvorm en het afschakelvermogen van de automaat is. Ook is het van belang te weten: - Hoeveel polig de automaat is; - Nominale stroom; - Type beveiling; - Wijze van montage (vast, plug-in of uitrijdbaar). Daarnaast staan de accessoires van de automaat op de zijkant vermeld. Bijvoorbeeld: in/uit schakel spoelen, motorbediening en hulpcontacten.
Volledig antwoord
Waar kan ik het serienummer op een vermogensschakelaar vinden?
Het serienummer van onze actuele series vermogensschakelaars is terug te vinden op de voorzijde van de automaat. Bij oudere types automaten staat deze aan de linkerkant van de automaat. Dit nummer bestaat uit 2 of 3 letters en 7 of 8 cijfers. In totaal zijn dit 10 karakters. Op onze Tmax, XT- en Emax2 automaten staat het serienummer ook op de voorzijde vermeld. Bij de TmaxXT kan het voorkomen dat een accessoire over het serienummer is gemonteerd. In dat geval is het serienummer alleen zichtbaar op de linker zijkant.
Volledig antwoord
Wat betekenen Icu, Ics, Icw en Icm?
Bij vertalingen van normen kunnen afkortingen verkeerd geïnterpreteerd worden. Om dat te voorkomen, staan in het 'Volledige antwoord' de originele teksten vermeld.
Volledig antwoord

Liever direct contact opnemen? Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Zakelijk

Technical support voor installateurs en groothandel.

Stel uw technische vraag

Particulier

Neem direct telefonisch contact op met Consumenten Support en stel uw technische vraag.

Stel uw technische vraag